Het einde...
Door: Natasja
Blijf op de hoogte en volg Natasja
18 April 2008 | Nederland, Giessenburg
Zo, ik ben al weer ruim 2 weken thuis en het is eigenlijk nog steeds moeilijk te bevatten. Toen ik twee weken geleden op schiphol aan kwam leek het net of ik maar twee weekjes op vakantie was geweest. In totaal heb ik natuurlijk 11 maanden in Australie en Nieuw Zeeland door gebracht, maar nu als je dan terug kijkt lijkt het helemaal niet zo´n lange tijd.
In die 11 maanden zijn er ups en downs geweest, ik heb heel veel gezien, geleerd, ervaren, mee gemaakt etc., maar al met al was het een hele leuke ervaring die ik voor geen goud had willen missen!
Na thuis komst hadden mijn ouders op 3 april een heel leuk verrassings feest georganiseerd. Ik had helemaal niets door, dus toen ik die avond binnen kwam en het hele huis stond vol met familie, vrienden en kennissen stond ik daar toch wel even met een volle mond. Dat had ik niet verwacht, maar het was wel heel leuk! Dus iedereen, heel erg bedankt!
Maar jah nu ik zo weer iedereen gezien heb, kan ik weer terug toch? Haha...
We zullen zien hoe het allemaal gaat verlopen. Eerst komt Joel eind mei over naar Europa en wie weet ga ik met hem nog wel wat door europa rond reizen? Maar goed zo ver is het nog niet, dus het regelmatige leventje moet ook weer een beetje op gepakt worden. Het geld is op, dus er moet ook weer gewerkt worden, dus ik heb al weer een paar gesprekken bij fitness centrum Living Well achter de rug en vanaf volgende week vrijdag 25 april, begin ik daar weer met werken. Eerst een paar dagen in de week en dat bouwen we dan langzaam weer op. Bij Living Well heb ik afgesproken dat ik sowieso tot 1 september blijf en daarna is het nog even onzeker. Maar goed tegen die tijd zullen we wel weerwat meer weten wat er gaat gebeuren.
Dus jah ik ben weer thuis en dit is dan ook het laatste bericht dat ik op mijn site zal plaatsen. Het was wel even wennen om weer thuis te zijn en eigenlijk is het nog steeds een beetje apart, maar goed er wordt wel weer veel voor je gedaan, dus dat zit wel goed... hahah.
Verder heb ik eindeijk alle foto´s op de site kunnen zetten, dus ala je nog een kijkje wil nemen, moet je gewoon even bij de vorige vethalen kijken.
Ik hoop dat ik jullie voldoende op de hoogte gehouden heb en dat jullie met plezier mijn reis hebben gevolgd. Ik wil jullie ook bedanken voor de leuke, grappige, lieve berichtjes die jullie allemaal iedere keer op mijn site gezet hebben! Het was erg leuk om die te lezen en gaven weer goede moed!
Maar jah aan alles komt een eind...Helaas.
Bij deze wil ik dan ook mijn reis en site afsluiten en met een goed gevoel kijk ik daar zeker op terug.
Veel liefs,
Natasja
18 April 2008 - 16:14
Glenn En Kitty:
natas we zijn blij dat je heelhuids weer thuis bent en joel zie je weer voor je er erg in hebt ff geduld nog hebben
ik zie je nicht(je) -
19 April 2008 - 06:14
De Kortlandjes:
Hoi Natas
Ik heb je nog niet gezien bij Living Well,maar dat gaat dan de komende weken zeker weer gebeuren.
Ik zie je gauw en hoor dan wel hoe het verder met je gaat.
Nog ff geduld om Joël weer te mogen zien,maar ook die paar weekjes zijn zo voorbij.
Voorlopig heb je het hier nog wel even druk om alles weer een beetje op de rails te krijgen en dan is he zo eind mei..
Groetjes xxx -
11 Mei 2008 - 20:50
Cindy Sattelmeijer:
Hè verdorie! Ben jij terug, ben ik verhuisd! Ben je inmiddels al aan de bodypump?
Misschien kom ik nog wel een keertje langs, maar aangezien ik nu in Muiden woon kan dat wel eventjes gaan duren.
In ieder geval, welkom terug!
Cindy -
18 Juni 2015 - 17:47
Toney Weekers:
ik weet niet waarom ik zo 'n belangstelling voor jou reis hebt , een feit is wel dat mijn ex ook natasja heet en ik graag contact met haar zou willen hebben , maar wij worden tegen gewerkt , Zij houd ook ven de wereld verkennen , er is iets dat ik verwacht een antwoord te vinden , met alle respect van dien -
25 Juli 2015 - 18:09
Toney:
Waarom krijg ik geen antwoord van jou , ben ik te min of kan je mij bij deze iets laten weten ,hoe kan je aan sluiting hebben met giessenburg , zie ik het verkeert , kunnen wij dit afsluiten of heb je geheimen die de buiten wereld niet kan handelen , leef je gedwongen , een beroep waar je niet voor hebt gekozen , het gebeurd namelijk , onderzoek heeft uitgewezen dat er in nederland een internationale organisatie via een instelling werkt , jonge vrouwen worden gelokt voor een baan ,stage plek ,vervolgens gedrogeerd en klaar gestoomd voor de sexindustrie , hierbij komt er corruptie kijken zeer hoog geplaatste personen die hier bij baat hebben ook in dienst van het rijk , afpersing, chantage , gedwongen zwangerschappen ,vrouwenhandel , vandaar mijn vragen naar jou toe , hopende er begrip is voor deze situatie wereld wijd , bij voorbaat dank, -
23 November 2018 - 12:16
Toney Montana Weekers:
hoe gaat het met jou, elke dag denk ik aan jou ik mis jou jij mij ook ,het moet wel ben je in australie klopt dat ik wil je zien ons leven is uit elkaar gerukt doe je best liefje elke dag denk ik aan jou ik wil je terug rick de meza gaat boeten en jou vader werkt gedwongen voor hun en weet alles over jou daarom zij jij ik kan geen kant op en jij ook niet de politie is corupt alle bewijzen die wij hebben verzameld over aankopen van vastgoed vallen onder den haag hotels rijke klanten worden gechanteerd ,afgeperst of verdwijnen in de bavo onder medicatieik geef nooit op en jij ook niet er komt een dag dat het stopt ik voel jou en jij mij je moeder moet de waarheid weten bobinie ik toney montana je man en je bent nog steeds mijn vrouw al moet ik komen als ik weet waar je precies bent ,je geeft mij hints laat mij iets zien aub -
23 November 2018 - 12:15
Toney Montana Weekers:
stuur een mail doe het je bent slim als wijst naar australie klopt het geef mij iets -
23 November 2018 - 12:23
hou van je je leeft al 6 jaar gedwongen -
20 Januari 2019 - 17:13
Je Man Toney Montana:
schrijf mij mijn liefje ik wacht opjou al6 jaren ,ikdenkdagelijks aan jou hoe ons levenis gelopen,hoehebben wij dit laten gebeuren rick de meza jou senior bij de bavo heeftjou geestelijk gemanipuleerd ,gedrogeerd ,je vader is slchtoffer van hun en wij ,jij bent de dupe enword gebruikt nu dat je alshoer moet werken voorhun de bavowaarje werkt op papier ,de grootste foutdiewij hebben gemaakt dat jedaar ging werken ennu word heel je familie gebruikt ,je bent bang en werkt overal en in den haag witte pand ,belgie kapsalon dekmantel ,werken samen met de politie in rotterdam weret jenog langehille weg waar jemij naar toe leidde en hulp vroeg ik kwamschat maar door corruptie moest je daar blijven , hij gaf de politie een code er is betaald voorjou je blijft hier weet t
jehetnog ,binnen was een man en kinderen , je bewaker je zei je kan hemaan ikmis jounatasja je was en bent de vrouw die ik altijd hebt gewild in mijn leven enikde man voorjou wijhebben nog de brieven van jou hoe je ons omschreef jou blijdschap joumanin je leven dieje wilde hebben en voor altijd zo zou zijn natasja ikweet dat dit niet jou keuze is houvol ,wij zien elkaar heel gauw hou vanje toney je lief hebbende man -
20 Januari 2019 - 17:17
Montas Toney Ennats:
toney 0647247195 natasjabelmij oper is altijd een mogelijkheid eenkans durf enneemhet ik wacht opjoual 6 jaren liefje en jijmist ons leven toch het is moeilijk allemaal ik weet hewt zij worden gepakt en gestraft ondanks de corruptie van de politie zij gaanboeten en wijzullen winnen ,blijf geloven in onze kracht liefje ikmis jou zoerg en jijmijook ,nooitkunnen wij elkaar vergetennopoit nooit natasja ikben enblijf joulief hebbende man de ie altijd hebt gewild denk aanjebrieven jouliefde voormijis vooraltijd,altijdnaytasja totgauw mijn geliefde ik hou vanjouvooraltijd suriname daargaan wijnaar toe dat was ons plan zonder de duivelRICK DEMEZA -
31 Maart 2019 - 14:13
Toneymontana:
Natasja hoe lang laat je mij wachten ,ons leven wij zijn uit elkaar gerukt door rick de meza je vader weete moederzal de waarheid komen te weten de waarheid hij werkt voor rick de meza witwasse van vastgoed via den haag hotels je werkt al 6 jaar gedwongen in de prostitutie ik heb de schuld gekregen ,maar wij weten de waarheid ,laat aub iets weten -
31 Maart 2019 - 14:21
Toneumontana:
ben jij om laat je niets van je horen ik weet dat je bang bent het natas die in australie bent geweest ,waar ben je nu ik zal niet rusten voor dat mijn naam gezuiverd is wij weten de waarheid je moeder zal het ook komen te weten -
03 Mei 2019 - 11:17
Je Man Toney Montana:
klopthet -
01 Augustus 2019 - 13:50
Toney:
waarom, geven wij toe en zijn wij zwak ,zwak voor en van geest ,de lustten overwinnen ,geestelijk en lichamelijk zijn wij zwak ik geef jou en hen die jou ,ons hebben verleid naar de verdoemenis ,denk aan je moeder heeft ze jou op deze wereld gezet om je zo te verlagen ,je bent een sterke vrouw Natasja waarom heb je toe gegeven je leven word bepaald door anderen ,zelfmoord is geen optie hou je goed ik wacht op jou antwoord