Omhoog langs de oostkust!
Door: Natasja
Blijf op de hoogte en volg Natasja
09 Mei 2007 | Australië, Sydney
Als eerste zal ik nog wat vertellen over de afgelopen dagen.
Dag 1.
Ik was in het vorige bericht gebleven bij de BBQ op de eerste dag. Nou ik kan je vertellen dan Skippy erg lekker smaakt, dus dat zal ik nog wel vaker gaan eten! Voor de rest was de BBQ erg lekker en ik heb eindelijk binnen 2 dagen weer goed gegeten. Na de BBQ zijn we een drankje wezen doen in de Bottle Shop onder het hostel en daarna zijn we verder gegaan naar een Ierse Pub, O'Malley's. Daar treden elke avond andere artiesten op en het is erg gezellig.
Dag 2.
We zijn 's morgens om een redelijke tijd vertrokken naar de haven van Sydney om een haven cruise te maken. Met de boot zijn we naar Watsons Bay geweest en hebben daar wat op het strans gelegen en nog wat dingen bekeken om Watsons Bay. Daarna zijn we weer terug gegaan met de boot naar Darling Harbour. Nog wat bij de winkeltjes gekeken en toen dat eind terug gelopen naar ons hotel. En denk nou niet dat het hier vlak is ofzo of dat het kleine stukje zijn, nee het zijn aardige wandelingen die je moet maken hier om ergens te komen. Na ons in het hotel weer wat opgefrist te hebben, zijn we met zijn allen in een klein eet tentje wat gaan eten. Het was erg lekker en je kreeg veel voor niet veel geld. Na het eten zijn we nog een drankje wezen doen in O'Malley's, maar iedereen was zo moe dat we daarna lekker vroeg naar bed zijn gegaan.
Dag 3.
Regeldag. Vandaag moesten we wat belangrijke dingen gaan regelen die we hier in Australie nodig zullen hebben. Onder andere hebben we een medicare pasje aan gevraagd, dus mocht er wat gebeuren, dan kan ik in ieder geval geholpen worden. Voor de mensen die een WHV hebben, zijn ook een bankpasje wezen aanvragen. Heb je nodig als je straks wilt gaan werken. Daarna hebben we ons taxfilenumber aanvraag op de post gedaan en zijn daarna een hapje wezen eten in het park hier. Na de lunch zijn we met de meiden naar het TCP gegaan om wat dingen uit te zoeken voor onze vervolg tocht. Na dat gedaan te hebben zijn we boodschappen wezen halen en hebben lekere salade met brood en soep gegeten. 's Avonds heb ik alle papieren uitgezocht en geordend, dus ik kan er weer even tegen aan.
Dag 4.
We moesten vroeg op staan vandaag, omdat de bus naar de Blue Mountains erg vroeg vertrok. Met half dicht geknepen ogen dus bus in en nog een klein beetje liggen tukken in de bus :p
De Blue Mountain is heel erg groot, vandaar dat we maar op de mooiste plekken zijn geweest. We hebben heel veel mooie uitzichten gezien, leuke tochtjes over de berg gedaan, de 3 gezusters gezien en met het steilste treintje van de wereld weer omhoog de berg op gegaan. Tussendoor hebben we wat gegeten in de kleine doprjes om de Blue Mountains heen.
Eenmaal weer terug in Sydney hebben we weer boodschappen gedaan om dit keer een lekkere pasta voor ons allemaal te maken en het smaakte nog goed ook! Daarna zijn we nog met zijn allen voor de laatste keer, dus een afscheids party, naar The Gaffs gegaan, wat ook weer erg gezellig was.
Dag 5.
We zouden vandaag eigenlijk gaan surfen, maar omdat ik vandaag al vertrek en onderweg een surfcursus ga doen heb ik die niet meer gedaan.
Net heb ik dus een open bus pas gekocht, waarme ik van Sydney naar Cairns kan reizen en overal kan uitstappen waar ik maar wil!
Dus zo meteen, om 13:00 hier lokale tijd (8 uur verschil), vertrek ik met mijn open buspas en mijn 3 andere groepsgenoten (Ellen, Suzanne en Esther), voor mijn eerste stop naar New Castle om daar wat dingen te gaan zien.
Vandaag is dus ook de dag dat ik ook het gevoel heb dat ik aan het backpacken ben!
Het is tot nu toe erg leuk hier en heb ook erg veel zin om verder te kijken wat hier allemaal te doen is!
Take care!
Kus,
Natasja
09 Mei 2007 - 06:54
Aimee, Steef En Marc:
Meid klink geweldig daar, erg leuk om de verhalen te lezen. Ik zou zeggen geniet er lekker van.
Groetjes uit giessenburg
Aimee, steef en marcel
09 Mei 2007 - 07:20
Nathalie:
Hey Natas,
klinkt super allemaal! Ik wil ook komen!!!!!!! Ben benieuwd hoe dat surfen gaat.
X
ps: Ik wacht op de foto's!!! ;D -
09 Mei 2007 - 08:31
Jessica:
ja natas we willen fotos zien :p volgens mij heb je et super daar:D zo klink et wel. Vanaf vandaag wordd het dus eigelijk egt spannend:P suc6 met surfen!!
kusje jessica -
09 Mei 2007 - 10:06
Jeroen:
yep , jaloers;)!!!!!!!!! -
09 Mei 2007 - 10:27
Henri :
heey buurvrouw:P
ik ben gewoon jaloers op je wat je allemaal gedaan heb mare het zal wel erg leuk zijn om dat mee te maken.
Cydney dat zal wel dat dat duur is mare als je hard werkt dan komt dat allemaal wel goed hoop k.
mare zo'n cruise zal ook wel duur zijn maar wel heel leuk denk en ik denk ook dat je het heel erg naar je zin hebt.
Mare de hk'tjes missen je al hor hahaha.
Doe voorzichtig en ik hoop dat je veel plezier mag beleven met je vriendinnen;)(K) mare k ga er vandoor en k zal je missen doei doei (K)(K)(K)
09 Mei 2007 - 12:16
Kitty:
wij zijn ook jaloers gisteren regen nu weer beetje zon (droog)
je leeft je helemaal uit hè meid we willen gauw wat foto`s zien van jouw en je nieuwe vriendjes(geen loverboy`s)
zoek gauw wat werk voor je geld op is
groetjes,
opa, oma, angela, glenn en kitty
ps. ik schrijf morgen of vanaaf nog even een mailtje -
09 Mei 2007 - 16:48
Ricardo:
Het klinkt goed Natas! Hier regent het weer eens.....
Heel veel plezier daar!! Ennuh, zo'n skippy lijkt mij ook wel lekker van de BBQ.
-X-
Ricardo. -
09 Mei 2007 - 20:23
Alexander:
Hoi Natas,
Het klinkt tot nu toe allemaal super en, aangezien ik pas terug ben uit australia, weet ik precies waar je bent en wat je kunt verwachten. Geniet van die plaatsen die je nog gaat tegenkomen aan de Oost kust...en ik ben erg benieuwd naar je fotos.
Doe de groeten aan skippy en probeer ook eens een stukje krokodil te eten :-) Dat smaakt ook niet verkeerd.
Ga ook eens een crocfarm bezoeken...is de moeite waard ;-)
grtjs,
Alexander -
10 Mei 2007 - 15:57
Marcella:
He lieverd!
Zo te lezen heb je het goed naar je zin!
Leuke verhalen schrijf je, hou dat vol.
Maar zo te horen heb je veel te doen daar en veel plezier.
He hoe is het weer daar?
Hier is het goed. veel regen gehad maar hopen dat het beter wordt. vanavond een nederlage toernooi in haaften. (wie het meest wint van haaften heeft het toernooi gewonnen). zaterdag toernooi bij sparta 30 en dan is het moederdag.
Zal ik iets kopen voor je moeder en dat het dan van jou is. nou ik hoor het wel.
Nou nog veel plezier in new castle en doe voorzichtig.
Ik hou van je
Dikke KUS marcella -
10 Mei 2007 - 16:52
Ruud:
Wel bekende plekken die je opnoemt.
en ja ook jaloers.
heel veel plezier meid.
groet
ps doet de telefoon het?
11 Mei 2007 - 15:29
Patrike En Toos:
hoy natasja
hoorde van je vetrek,ik ben nu regelmatig op je site.
meid geniet hiervan wij wensen veel succes toe
groeten uit rotterdam.
patrike-toos -
11 Mei 2007 - 17:13
Jacco:
hey lekkerding,
Ik vind het goed om te horen dat het allemaal goed met je gaat. wel oppassen dat je niet teveel gaat feesten he:P. Hopelijk krijg je nog veel indrukwekkende gebeurtenissen op je weg tegen en ik weet dat je je weg daar zult vinden. Ik heb aan mezelf beloofd elke vrijdag een berichtje na je te sturen. Dit omdat ik het op het moment echt heel erg druk heb. Heb van maandag af maar 5 uur vrije tijd gehad egt te ziek voor worden. Hoop snel weer wat van je te lezen.
Kus van een goede vriend die in gedachte altijd bij je is!!! -
11 Mei 2007 - 18:50
Darell:
Heej Natasja!
Leuk om te lezen allemaal! Ik heb zo'n beetje hetzelfde meegemaakt :p
Newcastle is wel mooi! Je moet ook naar Byron Bay gaan, echt een supercoole plaats! Het leukste hostel is arts factory lodge.
Ik ga stoppen want het is nu 5 uur in de morgen en ik heb zo mijn vliegtuig naar Alice Springs :p
Take care!
Groetjes Darell -
11 Mei 2007 - 21:18
Hedwig:
Newcastle? Ik weet daar nog een heeele leuke jongen ;) Hoe is het met de simkaart, hoop dat ie het gewoon doet? Als je nog rare telefoontjes krijgt op dat nummer, gewoon negeren...
Take care dude, have fun and enjoy your trip! X Hedwig -
20 Mei 2007 - 05:57
Arno:
hey natas,
Keep up the good things!
Hier in Nederland alles goed, kleine last van een Gorilla maar verder geen vervelende dingen.
Fitness gaat het zoals gewoon, zeker op zaterdag, Gaaap!!!
mis je wel.
x je knuffelbeer -
30 Mei 2015 - 19:26
Toney Weekers:
BEN JIJ HET NATASJA UIT GIESSENBURG , ALS HET ZO IS DAN WIL IK JOU ZIEN ZO SNEL MOGELIJK , DEZE ONZIN WAARMEE JE BEZIG MEE BENT SCHAAM JE REISVERSLAG VERANTWOORDING DAT IS JOU TAAK SLUIT MET RESPECT AF JE BENT NOOIT ZO GEWEEST , JE WEET WIE IK BEN IK BEN JOU MAN MET WIE JE SAMEN HEBT GEWOOND , JE BENT VERDWENEN SPOORLOOS ZONDER UITLEG BABA GAARNE UW ANTWOORD TEGEMOET , VOORBAAT DANK , -
05 Maart 2017 - 20:30
Toney Montana Weekers:
ik kan alleen hopen dat je weet dat ik dit niet verdien , dat je werkt in de sex industrie in australie ,mij best maar neem men niet in de maling , ook je week naar duitsland heb je ook in een club gewerkt , je weet dat je mij leidde naar een prive huis lange hille weg rotterdam zuid , waar je gedwongen moest werken , hoewel je die dag 8 november 2012 donderdag op school moest zijn , ik heb alles onder zocht , ben je zo;n biths geworden een jonge vrouw die met mij wilde samen wonen ,maar door haar senior op haar werk bij de bavo gedwopngen word om in de prostitutie te werken ,jou foto;s op internet zeggen genoeg ,ik hoop dat je moeder de waarheid komt te weten ,anders zal ik het moeten doen ,mijn naam te zuiveren , mij de schuld geven nee zo werkt het niet en net doen als of je op vakantie bent mooit niet je werkt in een sexclub natasja dat is de waarheid , leugens en leugens daar ben je goed in geworden ba ,ba misselijk tot gauw ik kom jou wel tegen hoe dan ook of je familie zal de waarheid komen te weten geloof mij maar -
05 Maart 2017 - 20:46
Toney Montana Weekers:
Ben jij niet natasja de groot uit giessenburg dan mijn excuus voor mijn schrijven ,kan je mij uit deze droom helpen ,ik ben mijn geliefde kwijt geraakt door dat zij gedwongen word om in de prostitutie te werken door haar senior van haar werk RICK DE MEZA bij de bavo in rotterdam zuid ,gelokt voor een baan en dan langzaam klaar gestoomd voor de sex industrie dus meid kijk uit waar je gaat werken in deze tijden , mijn Natasja met wie ik samen woonde werd gedwongen mij te verlaten gedrogeerd , bewerkt en erg bang gemaakt , laat aub iets weten dan weet ik wie je bent , bij voorbaat dank ,
hoogachtend ,
TONEY MONTANA -
15 Mei 2017 - 14:22
Toney Montas:
hoe kan het , dat het zo is gelopen ik weet dat je werk waar je nu bent je moest van rick de duivel weg uit nederland je moeder denkt dat je iets anders doe ,helaas werk je al drie jaar voor rick de meza senior bavo hij zal zijn straf krijgen je vader je word gebruikt voor klanten contacten het geheim van jou en je vader je moeder is ziek de dag dat zij achter de waarheid komt , mijn naam gezuiverd word corruptie politie bavo dekmantel , wij zien elkaar gauw je bent geestelijk niet in orde ziek mager ongelukkig , tot gauw montana je man -
16 Oktober 2017 - 23:53
Toney Weekers:
als het zo is ,natasja de groot uit giessenburg dochter van jan en teun de groot ,dan ben ik de toney met wie je bent om gegaan en mee samen woonde ,en nu al 5 jaar gedwongen in de prostitutie werkt voor jou senior rick meza van de bavo in rotterdam zuid en de politie weet hier van ,je moeder weet niets die word dom gehouden , je vader verstegen accountants , werkt samen met rick meza en hij weet van jou ik wil jou spreken anders zoek ik jou moeder op en vertel de waarheid ,je vroeg mij hulp en heb mij bewijzen gemaild van de organisatie van rick de meza wit wassen fraude ,chantage ,afpersing ,mensen handel ,drugs .aankopen van panden ,den haag hotels nog meer drie jaar onderzoek -
22 Oktober 2017 - 23:55
Toney Montana:
he bobinie ,hoe gaat het met jou ,waarom laat je niets horen van jou ,je bent verdwenen uit rotterdam ,gaan werken in den haag ,belgie ,allemaal voor jou senior ,je moest mij verlaten voor hem ,je foto;s op internet waar je word aangeboden met korting, alle bewijzen ,feiten heb ik in mijn onderzoek mee genomen , de dag komt dat je verantwoordelijkheid zal moeten nemen voor jou daden ,nooit verwacht dat je mij zo zo behandelen ,de man die jou heeft gevormd , jou brieven heb ik nog ,je leven met mij delen voor het leven, een andere man heeft ons leven uit elkaar gerukt, bedankt dat je je eigen hebt laten mee slepen en geestelijk in de war bent geraakt ,hoop dat je lef hebt mij ooit onder ogen te komen ,je lief hebbende , tot gauw