Nog minder dan 2 weken !
Door: Natasja
Blijf op de hoogte en volg Natasja
20 April 2007 | Nederland, Giessenburg
Nu het toch allemaal zo dichtbij komt, beginnen de kriebels toch wel al een beetje te komen... Laten we maar hopen dat het gezonde spanningen zijn :)
Nu het bijna zover is zal ik jullie alvast wat vlucht informatie geven:
03-05-2007 Vertrek om 14:00 vanaf Amsterdam Schiphol
04-05-2007 Aankomst om 7:40 in Hong Kong
04-05-2007 Vertrek om 23:50 vanuit Hong Kong
05-05-2007 Aankomst om 10:55 in Sydney
Dit zijn wel de locale tijden daar, dus houdt daar rekening mee :)
Ik zal zo'n 24 uur in het vliegtuig zitten, wat geen probleem moet zijn hoop ik? Ook al heb ik nog nooit gevlogen, maar heb wel is zolang in een bus gezeten, maar goed we zullen het vast wel weer overleven...
Ik ben nu met de laatste voorbereidingen bezig, dus dat gaat ook al aardig opschieten!
Afgelopen weekend hebben we een heel leuk personeelsfeest gehad met Living-Well in Wehl. Klein dorpje, maar super gezellig!
Het feest was bedoeld als afscheid voor mij en mijn (ex)collega Marc.
Of het een leuk afscheid was? Het had geen leuker afscheid kunnen zijn dat dit :)
Dus lieve collega's... BEDANKT!!!
Liefs,
Natasja
21 April 2007 - 04:59
Darell:
Heej Natasja!
Mooi dat de voorbereidingen goed gaan! en die spanningen had ik ook, dat is wel normaal denk ik maar dat komt allemaal goed als je eenmaal hier bent! No worries!
groetjes vanuit Down Under! -
25 April 2007 - 10:48
Jessica:
hey tas!!
et schiet al weer op he ;) voor jouw leuk maar k ga je denk tog wel een beetje missen (A):P
maarem vast veeeel plezier daar en je krijg als je der ben ook ng wel is berichtjes :P want k wil wel op de hoogte blijven!
kusje jessica -
25 April 2007 - 15:49
Arne Stuurstraat:
hey natas,
je weet vast nog wel wie ik ben??:p
wat gaaf dat je naar Australië,ik wil er ooit ook een x heen..kan ik misschien niet met jou mee:p haha..
ik blijf je zeker volgen( want wil wel weten hoe het daar is,voordat ik er heen ga:p) en schrijf heus nog wel is wat..
het schijnt echt gaaf te zijn,mijn oom is er ook een x geweest..en mijn vader's neef woont er,dus hebben we af en toe nog wel's kontakt mee:p ...
maar goed..veel plezier met wat je daar ga doen..
xxx arne -
26 April 2007 - 20:10
Gerard:
Hoi Natas ,we hebben je gemist vanavond 26-04 bij jou les bodypump nu olv Jolanda.maar het is goed gegaan .....we zien je op je vertrekdag ..groetjes gerard ,hermy -
27 April 2007 - 11:47
Melissa:
Heey natas !!:D
nog minder dan een weekje en dan is het alweer zover ..
ik zeg altijd wel dat ik je nie zou gaan missen maar dat zal vast wel hoor:)
maarja ik hoop voor jou dat je het daar leuk en natuurlijk veel lol zou hebben :)
En natuurlijk wil ik wel alles over je blijven weten dus kom ik op deze site wel vaker.
Good Luck!!
xx Melissa
30 April 2007 - 06:55
Jasper:
ha die Natasja
Het is wel wat stiller nu bij living well zonder jouw maar ja that's live.
We hopen dat je hele goede reis hebt donderdag en veel plezier
We kijken af en toe op je site
veel plezier bij de Aussies
Deifi & Jasper -
30 April 2007 - 15:32
Nathalie:
Hey!!
Het gaat nu echt opschieten voor je!!
Ben echt benieuwd hoe het gaat worden en ik ga zeker alles lezen wat je schrijft! Dus veel bijwerken deze site!!!
X Nathalie