Daar is ie dan !!! - Reisverslag uit Giessenburg, Nederland van Natasja Hagenaar - WaarBenJij.nu Daar is ie dan !!! - Reisverslag uit Giessenburg, Nederland van Natasja Hagenaar - WaarBenJij.nu

Daar is ie dan !!!

Door: Natasja

Blijf op de hoogte en volg Natasja

08 Maart 2007 | Nederland, Giessenburg

Eindelijk het eerste berichtje!!!

Het heeft me even wat moeite gekost om deze site van de grond te krijgen, maar het is me gelukt zoals jullie kunnen zien :D ook al moeten er nog een aantal dingen gedaan worden, maar dat gaat allemaal goed komen! Dat beloof ik jullie...

Dan wil ik jullie nu bij deze alvast welkom heten op mijn site: natasjahagenaar.waarbenjij.nu

Van nu af aan zal ik jullie proberen op de hoogte te houden van de gebeurtenissen en nog veel meer dingen die ik voor en op mijn reis door Australië en Nieuw Zeeland zal tegen komen of die ik dan al ben tegen gekomen!

Tot snel!

Liefs,
Natasja

• 16 Maart 2007 - 06:37

Jasper:

Hoi Natasja
    leuke site we gaan je volgen hoor. Onze site is jdr.waarbenjij.nu
    groetjes

• 17 Maart 2007 - 17:38

Darell:

Heej Natasja!
    ik ga je site regelmatig checke!
    Mischien tot in down under!

Darell

• 21 Maart 2007 - 17:36

Ricardo:

Hé Natasja! Ziet er leuk uit je site. Wel een stoere foto voor die palmboom! Kijk maar uit voor al die mannen ;-)

Xieje nog wel even voor vertrek op de gym.

Ricardo.

• 03 Mei 2007 - 18:34

Kitty:

hoi natasja,
    leuke site, we blijven je volgen.
    groetjes van opa, oma, glenn en kitty

• 03 Mei 2007 - 18:44

Je Familie:

kijk uit voor loverboy`s hè

• 23 Juli 2015 - 23:03

Toney Montana:

toeval dat je dat bespreek loverboy gelukkig ben jij niet de natasja die wel slachtoffer is geworden van gedwongen prostitutie op de werlvloer , waar zij werkt(te) in een instelling als hulpverleenster , onderzoek van een internationale organisatie die de instelling als delmantel gebruikt voor het lokken van jonge vrouwen , dit is corruptie in de hoogste kringen van politie tot ? fraude chantage de zorgsector gaat miljarden in om witwassen van drugsgelden , zij hebben mij bedreigd te stoppen met mijn onderzoek , deze jonge vrouw werkt al drie jaar gedwongen ,gaarne wat meer duidelijkheid omtrent uw reis , bij voorbaat dank

Natasja

Vanaf 3 mei zal ik voor 11 maanden in Down Under vertoeven! Ik wil zoveel mogelijk van Australië en Nieuw Zeeland gaan zien en ontdekken in die 11 maanden en natuurlijk ga ik de gekste dingen daar allemaal uitproberen! Of ik dat ook allemaal durf... dat zien we dan wel weer :D Natuurlijk ga ik jullie daar allemaal van op de hoogte houden en ik zou het leuk vinden als jullie mij ook een beetje op de hoogte kunnen houden van wat er hier in dit "kippe landje" allemaal gebeurd! Groetjes en liefs, Natasja